Ce este Astromariaj?

Astro-mariaj este un proiect pe care ni l-am propus pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc sa aiba o casnicie fericita.

Astrologia este un instrument de valoare care ne poate ajuta sa intelegem mult mai bine modul  de a se comporta si de a iubi al celuilalt, evitand in felul acesta multe conflicte inutile. Compatibilitatea se naste din iubire, iar astrele pot fi un indicator salvator in multe situatii care ar putea fi altfel motiv de conflict.

De asemena, putem veni in ajutorul celor care doresc sa isi programeze casnicia intr-un moment bun, intr-o zi care sa fie benefica pentru amandoi.

Exista metode de calcul care functioneaza inca din Evul Mediu, cand astrologii imparatilor calculau cu precizie momentul cel mai benefic pentru o casatorie fericita.

Inceputul conteaza foarte mult si nimeni nu-si doreste sa se casatoreasca intr-un moment prost sau chiar foarte prost, care ar putea avea ulterior consecinte mai putin placute asupra casniciei.

De ce sa iti faci o astrograma?

Astrograma de cuplu poate dezvalui anumite mistere si necesitati ale relatiei voastre care sa va sustina si sa va ajute pe drumul pe care ati pornit.
Poti afla care sunt principalele lectii pe care le ai de invatat in aceasta relatie, care sunt punctele slabe si punctele forte ale relatiei dintre voi.
Putem afla care sunt conditiile de care are nevoie fiecare dintre noi doi pentru a se simti bine in cuplu si care sunt necesitatile relationale ale fiecaruia?
Cum depasim cel mai usor perioadele de test in cuplu?
Puteti afla care este potentialul erotic al relatiei – cum se obtine extazul in doi si care este reteta pentru o viata amoroasa implinitoare in functie de caracteristicile fiecaruia.
Cum sa faceti pentru a mentine vie atractia si a avea o casnicie fericita si infloritoare.
Puteti afla care este limbajul iubirii pentru fiecare.
Care este potentialul afectiv – cum iubesc eu? Cum iubeste el/ea? De ce suntem asa diferiti si cum sa inteleg felul in care sunt iubit?
Comanda acum!

Vrei sa ai o casnicie cat mai fericita?

Afla acum, cu ajutorul astrogramei relationale, care sunt aspectele ce te pot ajuta sa realizezi aceasta!
Comanda acum!